Meubelstoffering

Of het nu gaat om een stoel, om een bank, om een fauteuil… Alle soorten meubels kunnen als nooit te voren worden hergestoffeerd bij ROVALO Meubelstoffeerderij. De herstoffering van uw meubels onderscheidt zich in twee methoden, namelijk de klassieke en de moderne stoffering.

Klassieke methode
Deze manier van stofferen wordt toegepast bij stijlmeubelen uit de oude tijd (Bijvoorbeeld de Lodewijk-stijl). Hierbij worden de ‘ouderwetse’ materialen gebruikt, zoals jute, crène en konische vering (slagveren). Deze methode wordt verstaan onder het echte oude ambacht en wordt niet door alle stoffeerders beheerst. ROVALO Meubelstoffeerderij beschikt echter wel over deze methode en mag zich daarom uniek noemen in haar branche. ROVALO Meubelstoffeerderij is gespecialiseerd in zowel klassiek én modern stoffeerwerk, dus ook uw klassieke meubelen zijn bij ons in goede handen!

Moderne methode
Bij moderne stoffering wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken, materialen en fournituren, zoals koudschuim en voorgevormde schuimen. Deze materialen zijn van deze tijd en voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en uiteraard comfort.

U kunt een offerte aanvragen op onze website via ons contactformulier. Na aanvraag wordt telefonisch contact met u opgenomen en wordt u geadviseerd omtrent de herstoffering van uw meubel(s).